Cinema Neuf og fotoklubben presenterer: Blow-Up (1966)

torsdag 16. februar 2017
kl. 18:0020:00
Pris: 60 / 40

Noen ganger overgår virkeligheten selv den merkeligste fantasi. Dette skjer når vi viser Antonionis første film på engelsk.

Michelangelo Antonioni er en av de klassiske regissørene det virkelig er verdt å gjøre seg kjent med. Med Blow-up gjør den allerede anerkjente regissøren sin første engelskspråklige film med handling fra den heftige underverdenen i sekstitallets London. Filmen anses som en av de mer tilgjengelige filmene til Antonioni og kan være en god introduksjon til hans filmkatalog, men er også en film det kan lønne seg å se flere ganger.

Vi følger hovedpersonen i filmen, en fotograf, gjennom et dekadent London med ville fester, fri kjærlighet, mote og musikk. Fotografen blir etter hvert mer og mer besatt av bildet og tilbringer stadig mer tid i mørkerommet, det er imidlertid her historien virkelig blir interessant. Vi får oppleve store smell og neglebitende puslespill. Dette er en film alle film-og fotografientusiaster burde benytte muligheten til å se!

English:
In Michelangelo Antonioni’s classic and first English film a London fashion photographer finds something very suspicious in the shots he has taken.

Regissør: Michelangelo Antonioni
Land: Storbritannia / Italia
Årstall: 1966
Format: 35mm
Lengde: 111 min

Pris: 40,- / 60,-
+ kontingent 25,- (kontingent betales ved førstegangsbesøk og er semesterbasert)

Billetter kan kjøpes i døra.

Aldersgrense: 18 år.