«Bestefar» med Sven Nordin

Mia Langås Flåta Show Teater
lørdag
13.
oktober
2018
klokken
21.00
Storsalen Kjøp billett (455/ 570)

Først var han «Hulemannen», så ble han «Pappa!». Nå er Sven Nordin «Bestefar», og det er bare å glede seg!

«Bestefar» er en fest av en forestilling med Sven Nordin alene på scenen. Han spiller på hele registeret og lokker fram både latter og tårer.

«Bestefar» fortsetter der suksessen «Pappa!» slapp, som igjen bygde videre på fantastiske «Hulemannen». Begge forestillingene var eventyrlige suksesser med fulle hus over hele landet og terningkast seks fra anmelderne. Etter premieren i 2001 har «Hulemannen» alene vært spilt 300 ganger og trukket over 150.000 publikummere. Oppfølgeren «Pappa!» i 2010 var en like stor suksess. I begge forestillingene byr Sven Nordin på seg selv og egne erfaringer fra livet som mann – igjennom et menneskelivs ulike faser. Nå er han altså bestefar, med mye kjærlighet å gi, men også fylt av frykt for absolutt alt som kan gå galt med barn og barnebarn. «Bestefar» er en forestilling full av humor og varme.

Sven Nordin er en av våre aller fremste skuespillere og har hatt en rekke store roller på film, TV og scene siden gjennombruddet i «Rød snø» i 1985. Han briljerer i alle sjangre. Alt fra klassisk Shakespeare og moderne psykologiske drama til revy og sitcom. Nordin har udødeliggjort så vidt forskjellige figurer som Kjell Bjarne i «Elling»-filmene og den evige tenåringen Nils i «Mot i brøstet». De siste ti årene har han også blitt ettertraktet i utlandet, men heldigvis setter han av tid til oss her hjemme i Norge også.

  • Forestillingen starter presis, så vi anbefaler deg å være fremme på huset i god tid.
  • Forestillingen varer i 90 minutter uten pause.
  • Huset har også egen garderobe til 30 kr per jakke (Obs: garderobleplikt).
  • Billettluken åpner en time før hver forestilling. Billetter kan kjøpes her.

Ikke gå glipp Sven Nordin i «Bestefar»!