Bad Taste (1987)

Karina Petrova Film Supermandag
mandag
14.
mars
2016
klokken
19.00
Lillesalen 60 / 40

“Stick all the bits of brain in a plastic bag.”

Peter Jackson utfyller mange roller i denne splatter, sci-fi, horrorkomedien som han både har regissert, produsert, skrevet og spilt i. Denne lavbudsjettproduksjonen av en kultfilm ga Jackson nok erfaring og innflytelse innen filmindustrien til å komme seg høyere opp i bransjen.

Bad Taste handler om en invasjon fra det ytre rom som trenger mennesker til hurtigmatkjeden sin, romvesenene har derfor kommet til en liten by i New Zealand  for å skaffe kjøttet de trenger. Selve historien er ikke så viktig, da det heller virker som filmen er skapt for å vise publikum noe motbydelig og kvalmende. Filmen har ekstremt mye blod, gørr, innvoller og hjerner, men fordi effektene er så dårlige starter man heller å le enn å kaste opp. Det er sjelden man ser en film som lever opp til tittelen sin så godt som denne.

In English:

A splatter, sci-fi, horror, comedy film where aliens invade a village to harvest human flesh for their fast food franchise. It contains a lot of blood and gore, but the effects are so poorly made you will rather laugh than throw up.

Fakta:

Regissør: Peter Jackson

Årstall: 1987

Land: New Zealand

Format: DVD

Lengde: 91 min.

Subtitles/undertekst: English/engelsk