Navn: Ellisiv Sunde Myrva
Alder:23 år
Utdanning:Bachelor i Statsvitenskap
Jobb:Kommunikasjonssjef i Chateau Neuf AS og musikkanmelder
Funfact: – Jeg har gått et skimaraton i Syd-Tirol, men aldri spør meg om å ta en joggetur

Ellisiv har tidligere jobbet på desken i Klassekampen og vikariert som kulturjournalist i Morgenbladet. Her legger hun til at hun allikavel sjeldent over 13 poeng på kvissen. Hun har vært medredaktør for musikkmagasinet GAFFA Norge, og jobber nå som frilans-kritiker for Bergens Tidende og NRK P3 ved siden av sin nye jobb som kommunikasjonssjef.

I den sistnevnte jobben har jenta fra Bergen ansvaret for alle kommunikasjons-plattformene ved Chateau Neuf.

– Jeg styrer sosiale medier, hjemmeside, har kontakt med publikum og lager innhold tilpasset til alt dette. Så ser du en emoji du ikke liker, er det min feil, sier hun.

Hun hadde god kjennskap til Chateau Neuf før hun startet i jobben.

– Mitt aller første møte med Chateau Neuf var på Silent Disco under fadderuken. Det var ikke ledig headset til meg, så den kvelden har jeg fortrengt. Jeg har også vært her i flere redaksjonsmøter med Universitas, de skal jeg aldri fortrenge!