Produsentjobben til Henrik Evensen (26) dreier seg hovedsakelig om å ta imot henvendelser fra ulike studentorganisasjoner/foreninger eller andre som ønsker å arrangere ulike arrangementer på Chateau Neuf.

Det er hans ansvar å sørge for at vi klarer å skreddersy et opplegg som både passer godt for arrangøren, men som også passer for oss med tanke på bemanning og kapasitet.

– I tillegg har jeg ansvar for å følge opp disse arrangementene under avvikling, og sørge for at alle involverte til enhver tid har det de trenger. Chateau Neuf er et levende student- og kulturhus, og det foregår alltid mye aktivitet her. Men vi har alltid plass til flere arrangementer, og jeg forsøker så langt det lar seg gjøre å sørge for at vi klarer å fylle huset med enda flere studentrettede arrangementer av ulik karakter, sier produsenten.

Navn: Henrik Evensen
Alder:26
Utdanning:Mastergrad i musikkvitenskap, UiO
Jobb:Produksjonsansvarlig for Chateau Neuf AS, med særlig ansvar for eksterne studentforeninger. Frilans fotograf, grafisk designer og podkastprodusent.
Funfacts: – Jeg har hatt på meg t-skjorten Stevie Wonder brukte da han spilte på Kongsberg Jazzfestival i 2014, da jeg selv jobbet der som frivillig – den overså han da han pakket tingene sine fra backstage.
– Jeg ser ned på alle som drikker noe annet enn Aass pils på fest (er opprinnelig en Drammensgutt).
Hvordan oppdaget du Chateau Neuf:– Jeg oppdaget, som seg hør og bør, Chateau Neuf under fadderuka i 2015. Siden da har det gått unna noen liter med “humle” i Glassbaren og Bokcaféen, men det var da jeg begynte i Radio Nova at jeg for alvor forelsket meg i huset. Siden da har jeg nok tilbrakt minst like mye tid her som hjemme og jeg har møtt så utrolig mye bra folk.

Henriks overordnede mål i den nye jobben er at alle studenter skal ha Chateau Neuf som sitt foretrukne tilholdssted. Hver eneste dag under studietiden, og gjerne også etterpå.

– Jeg elsker å holde på med kultur, koordinering, planlegging, idémyldring, kreativitet, og i det er i det hele tatt veldig gøy å jobbe med unge voksne som har store ambisjoner. Jeg har svært stor tro på at Chateau Neuf og Det Norske Studentersamfund i tiden fremover kommer til å gjøre det stadig bedre å være student i Oslo, og det er gøy å få være med på å bidra til nettopp dette.

Suksess i Radio Nova

Henrik har vært aktiv på Chateau Neuf siden 2018 da ble han med i Radio Nova (studentradioen i Oslo) som har tilholdssted i 4. etasje på Chateau Neuf. Her har han tilbrakt utallige timer, og et av høydepunktene var da han og en kollega startet jeg opp programmet Umami i 2019 – et matprogram som tar for seg alt som dreier seg om mat og matkultur.

– Programmet ble en suksess, og hele prosessen var kjempeartig og veldig lærerik, forteller han.

Skoleåret 21/22 ble han valgt til å være Radio Novas fagsjef. En fulltidsstilling hvor han hadde ansvar for opplæring, veiledning og kompetansehevnde tiltak for kanalens 200 medlemmer.

Hadde kommet hjem

– Jeg husker første gang jeg satt min fot innenfor Radio Novas lokaler i 4. etasje på Chateau Neuf. Da følte jeg for første gang i livet at jeg endelig hadde “kommet hjem”. Slik føler jeg det forsåvidt også nå i min nye stilling som produksjonsansvarlig på Chateau Neuf. I løpet av tiden min her har jeg vært med på mye av det som har foregått på huset, og jeg vil trekke frem de superhyggelige festene vi har i gangene og kontorlokalene våre. Det er lite som kan toppe følelsen av å ha det skikkelig fint og bare skravle, danse eller synge karaoke med 100 andre mennesker du både kjenner og digger fra før. Det er rett og slett bare god stemning hele veien!

Livet mitt ville vært ekstremt annerledes og antagelig vis mye kjipere hadde jeg ikke begynt i Radio Nova. Så hvis du synes det virker bare litt gøy å lage radio eller podkast, eller hvis du har plass til noen flere gode venner i livet ditt, anbefaler jeg deg på det sterkeste å sjekke ut Radio Nova eller en av de andre foreningene på huset. Faren er bare at du kanskje aldri kommer deg vekk derfra.

Oppretter biljardklubb

Produsentjobben er veldig allsidig og i disse dager er han involvert i opprettelsen av Oslostudentenes Biljardklubb.

– Foreningen vil forhåpentligvis være stasjonert på Chateau Neuf, og vil være åpen for alle som studerer eller har studert i Oslo.

Henriks plan var opprinnelig at skulle leve som utøvende musiker (bassist) og musikkprodusent. Denne planen mener han ble spolert da han begynte i Radio Nova og skjønte at det var radio og podkast han ville holde på med. Men så kom det enda en spennende mulighet.

– Jeg tror ikke jeg kunne drømt om en bedre jobb eller arbeidsplass akkurat nå!

Henrik Evensen, produksjonsansvarlig på Chateau Neuf

– Da stillingen som produksjonsansvarlig på Chateau Neuf dukket opp i vår, tok det ikke så lang tid før jeg innså at dette var en stilling jeg kunne trives i. Og gjett om det viste seg å stemme! Selv om jeg er ny i jobben gleder jeg meg til å dra på jobb hver eneste dag, og jeg innser at dette er noe jeg kommer til å trives svært godt med å holde på med fremover. Ikke minst fordi jeg får muligheten til å jobbe et sted jeg allerede er veldig glad i, og jeg får lov til å jobbe med en ressurssterk og kul gjeng i Chateau Neuf som backer hverandre hele veien. Jeg tror ikke jeg kunne drømt om en bedre jobb eller arbeidsplass akkurat nå!