Studentfestivalen i Oslo er en av Norges største årlige studentfestivaler, og arrangeres av Det Norske Studentersamfund under studiestart hver august. Festivalen har røtter tilbake til 1947, som var første gang man arrangerte det som da kaltes Studenteruke. 

Festivalen jobber med å ha et bredt kulturtilbud, og har de siste årene tilbudt Oslos studenter blant annet gratis konserter, filmvisninger, teaterforestillinger, debatter, silent disco, quiz og store fester! 

Studentfestivalen har som hovedmål å bidra til gode fadderuker for nye studenter i Oslo, ved å å lage en god og attraktiv festival. Samtidig skal man bidra til å rekruttere flere frivillige til Det Norske Studentersamfunds driftsapparat, og vise studenter flest det brede kulturtilbudet som finnes på Chateau Neuf – studentenes kulturhus i Oslo. 

Arenasjef

Arenasjefen er overordnet ansvarlig for planlegging og klargjøring av lokalene som skal brukes under festivalen. Det innebærer planlegging og gjennomføring av opprigg, forberedelser før åpning, under driftsdagene, samt planlegging og gjennomføring av nedrigg.

Vi søker deg som:

 • Er arbeidsom, effektiv og jobber godt med andre.
 • Har erfaring med planlegging av store arrangementer
 • Trives i et hektisk arbeidsmiljø.
 • Har stor arbeidskapasitet.
 • Har erfaring med lyd, lys og scenearbeid. Dette er en fordel, ikke et krav. 

Vi kan tilby:

 • Uvurderlig erfaring innen festivaldrift.
 • Et bredt kontaktnettverk i bransjen.
 • En mulighet til å gjøre student-Oslo enda bedre.
 • Aktivstatus hos Det Norske Studentersamfund, med goder som rabatterte priser på servering og arrangementer på Chateau Neuf.
 • Honorar på 9300,-
 • Attest på utført arbeid.

Interesserte bes sende en kortfattet søknad til studio@studentersamfundet.no. Vi vurderer søknader fortløpende.

For mer info ta kontakt med festivalsjef Silje Lier på silje@neuf.no