Chateau Neuf er stolte av å presentere “Eksperterveldet”  i Storsalen utover året.

Aldri før har det vært så lett å finne informasjon, aldri før har det vært så vanskelig å vite hva man skal mene om ting. Ekspertveldet er løsningen og kanskje en vei videre: Et panel av kunnskapsrike, tenkende folk som spør ut ekspertene og diskuterer hvordan vi skal forholde oss til vår tids mest krevende spørsmål.

Ekspertveldet er alternativet til googling og dårlige Facebook-diskusjoner. Ekspertveldet er som en oppdatert o-fagstime for voksne, der du får alle verdens kompliserte konflikter forklart og diskutert. Ekspertveldet er en sannhetssøkende debatt mellom folk som vet at det ikke finnes noen vedtatte sannheter.

– Det gledes at DNS kan invitere dere som ønsker å vite mer om verden til en debatt der man faktisk lærer mer, uten at det føles ut som man har Googlet seg i hjel, sier Christina Eide, styreleder i Det Norske Studentersamfund (DNS).

Christina Eide, styreleder i Det Norske Studentersamfund (DNS)

– Jeg håper vi kan klare å komme til kjernen av vår tids mest kompliserte konflikter. Hva skal vi egentlig tenke om alle verdensproblemene som tårner seg opp. Ekspertveldet tar endelig saken, forklarer og diskuterer, sier Andreas Liebe Delsett, panelleder.

Andreas Liebe Delsett, panelleder. FOTO: Thomas Ekström