Navn: Jessica Krogen Ernes
Alder: 28
Utdannelse: Har studert både kinesisk og koreansk, historie, politikk og samfunn ved UiO, Peking university og Ewha womans university.
Bosted: Bor i en liten leilighet for meg selv på Torshov

Hva er din hovedoppgave i jobben som direktør?
– Jeg har ansvar for den frivillige driften i Det Norske Studentersamfund. Noe av det som er gøy med å være direktør er at det er mange varierte arbeidsoppgaver, ingen dag er lik.

Har du vært aktiv på Chateau Neuf før du startet som direktør?
– Jeg har vært aktiv på huset siden 2017, det startet med et par skift i baren i Bokcafeen med en venninne. Det syntes jeg var veldig kult å kunne prøve meg som bartender. Jeg har blitt siden. De siste årene har jeg også fått muligheten til å bli med i Oslostudentenes syklubb og Konsertforeningen Betong

Hva er det beste med å jobbe på Chateau Neuf?
– Det er å kunne jobbe med alle de kule foreningene og folka vi har her på huset. Det skjer alltid noe og det er alltid noe å gjøre og hjelpe til med. Vi holder arrangementer som er en viktig del av det sosiale for mange studenter, og det er veldig fint å kunne være en del av studentfrivilligheten som får ting til å skje. Studentlivet handler tross alt ikke bare om å sitte og lese, men også det å være sosial, få gode venner og gode opplevelser. Det er ikke bare i auditoriet man får viktige erfaringer!

Er direktørjobben en fulltidsjobb eller gjør du annet ved siden av?
– Jobben som direktør er en fulltidsjobb. Hvis det er noe så er jeg å finne på DNS-kontoret i 4. etasje eller rundt omkring på huset. Døren er alltid åpen!