Enten du er ny i Oslo eller har bodd her hele livet er det å være frivillig svært givende. Som frivillig har du sjansen til å utvide ditt profesjonelle, og sosiale, nettverk, vidreutvikle deg selv, tilegne deg ny kunnskap og nye ferdigheter.

Hos oss kan du være frivillig innen en drøss forskjellige foreninger, blant annet i Regimet der du kan jobbe med lyd, lys og sceneteknikk. I arrangementsutvalget kan du være med å planlegge fester, konserter og annet gøy, og i medieavdelingen kan du jobbe med tekst, design, promotering, film og foto.

Dette er bare et lite utvalg av foreningene du kan bli med i! Les mer om våre foreninger her.

Hvorfor være frivillig

I tillegg til å være et etterlengtet pusterom fra lesesalen, kan en forening gjøre studietiden din både mer interessant og lærerik. Ved å være frivillig i Det Norske Studentersamfund får du:

  • Relevant arbeidserfaring
  • Muligheten til å jobbe med mange spennende og varierte arbeidsoppgaver.
  • Gratis kaffe og te
  • Reduserte priser på arrangementer og enkelte varer i baren.
  • Et sosialt nettverk som sørger for mange sosiale og morsomme opplevelser. Vi arrangerer interne fester, gallaer, vafler på blåmandager, hytteturer, juleverksted, og mye mer!

Høres dette ut som noe for deg? Fyll ut dette skjemaet med dine ønsker, eller ta direkte kontakt med lederne for utvalgene, så hører du fra oss!