For en liten stund siden fikk Medieavdelingen på Chateau Neuf ny leder. Selv om hun var ny i medieavdelingen selv, tok hun denne rollen med åpne armer. Tøft! Det er så klart Camilla Holth vi snakker om. Camilla er 24 år og kommer opprinnelig fra Nøtterøy, rett over brua fra Tønsberg. For tiden studerer hun Reklame- og merkekommunikasjon ved Høyskolen i Kristiania, og har en bachelor i kulturledelse fra før. La oss bli enda bedre kjent med Camilla!

Hvorfor ville du bli leder for Medieavdelingen?
Jeg ville bli leder for MA fordi jeg syns det er utrolig gøy å jobbe med kommunikasjon og PR. Samtidig syns jeg det er veldig spennende å teste meg selv og prøve meg på nye utfordringer. Jeg har tidligere jobbet litt med markedsføring på studentkroa i Bø, og trivdes veldig godt med det, så jeg visste at jeg måtte finne noe lignende da jeg flyttet hit til Oslo. Da MA trengte ny leder måtte jeg dermed prøve meg.

Og det er vi glad for at du gjorde! Du er jo ny i medieavdelingen selv, hvordan har det vært å være leder i tillegg til å være ny i gruppa? 
Det har absolutt vært utfordrende og vanskelig til tider. Det har vært mye å sette seg inn i på en gang, og det har tatt litt tid å få alt til å synke inn. Heldigvis har jeg fått super støtte fra medlemmene i MA og andre på huset! 

Også har du jo gjort en kjempebra jobb, spesielt med tanke på omstendighetene! Hva har vært det beste som har skjedd i MA så langt?
Jeg meldte meg inn i MA i høst, så vi har dessverre ikke fått gjort så mye, men jeg rakk å være med på én fysisk quiz sammen med noen av medlemmene fra MA. Selv om resultatet vårt ikke ble det beste var det fryktelig koselig å få bli bedre kjent med noen i gjengen! 

Quiz er gøy, uansett sluttscore! Det siste året har det vært stille på hele huset generelt, hva kan vi glede oss til å se fra medieavdelingen når det åpner igjen?
Dere kan glede dere til masse artig innhold på våre sosiale medier! Vi jobber med å få ut artig innhold også før huset åpner igjen, så følg med i våre SoMe-kanaler! 

Vi gleder oss! Hva gleder du deg mest til å gjøre når Korona-pandemien er over? 
Det jeg gleder meg aller mest til er å dra på en skikkelig konsert sammen med en god vennegjeng!

En skikkelig konsert med en skikkelig god vennegjeng. Det høres skikkelig gøy ut akkurat nå! Takk for at vi fikk bli bedre kjent med deg! Til slutt: hva gjør egentlig Medieavdelingen? 
Medieavdelingen er et utvalg som jobber med å promotere og synliggjøre alle de ulike arrangementene som finner sted på Chateau Neuf. Vi jobber også med å fremme det fantastiske arbeidet som ligger bak, av våre frivillige og andre engasjerte Oslo-studenter. Dette gjør vi gjennom sosiale medier og ulike medieproduksjoner, vi jobber med alt innen tekst, design, film, foto og PR!  Ta kontakt på ma@studentersamfundet.no for mer info eller hvis du er interessert i å bli en del av gjengen!