Er du interessert i økonomi, frivillighet og organisasjonsvirksomhet? Radio Nova, Studentradioen i Oslo, søker ny daglig leder i en 100 % stilling, med overordnet ansvar for økonomi og organisasjonsdrift, og til å legge til rette for frivillig radioproduksjon.

Arbeidsoppgaver:

Daglig leder rapporterer til styret, og har ansvaret for iverksettelse av vedtatte strategier, kontakt med relevante organisasjoner og økonomistyring. Sammen med ansvarlig redaktør sørger daglig leder for gode rammevilkår for de frivillige, slik at det lages best mulig radio. 

Arbeidsoppgavene består i hovedsak av:

– Økonomistyring, budsjettering og samarbeid med ekstern regnskapsfører
– Personal- og medlemsansvar i samarbeid med ansvarlig redaktør
– Inntjening gjennom hovedsakelig søknadsskriving og oppfølging
– Prosjektarbeid (eks. arrangement, enkelttiltak, samarbeid o.l)
– Markedsføring av radioen, i samarbeid med sosiale medier-ansvarlig
– Ansvar for lokaler og utstyr, i samarbeid med teknisk sjef
– Sekretær for styret
– Politisk arbeid, kontinuitet og lobbyvirksomhet

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

I tillegg til erfaring med økonomi ønsker vi oss en person med erfaring fra ledelse og gjerne erfaring fra frivillig organisasjonsarbeid. Utover administrativ kompetanse må søker ha evne til å motivere medarbeidere og skape samhold i kanalen. Du må være ryddig og strukturert, og like å jobbe i et til tider hektisk og krevende miljø. Har du god kjennskap til enten radiodrift, kulturarbeid eller studentorganisasjoner er dette en fordel, men ikke et krav.

Stillingen utlyses som åremål på tre år med mulighet for forlengelse. Arbeidstiden er primært dagtid, men noe kvelds- og helgearbeid må påregnes. Stillingen lønnes med 345.000 kroner det første året, og deretter etter avtale. 

Hos oss vil du bli del av et ungt, morsomt og kreativt arbeidsmiljø. Våre redaksjonslokaler er på Chateau Neuf – Det Norske Studentersamfund, på Majorstua i Oslo.

Søknad og CV sendes via epost til daglig leder simenfmathisen@gmail.com.
Frist 16.02.2020
Tiltredelse etter avtale, det tas sikte på en overlappsperiode før sommeren.

Om arbeidsgiveren

Radio Nova, Studentradioen i Oslo, er Norges eldste og største studentradio, og ble startet opp i 1982 som en etterfølger til Oslostudentenes Radio Club (OSRC), som hadde jobbet med radioteknikk siden 50-tallet. Kanalen er ikke-kommersiell, og sender 24 timer i døgnet på DAB+ i Oslo og Akershus, samt på www.radionova.no. Virksomheten baserer seg hovedsakelig på innsatsen til rundt 200 frivillige medarbeidere, men har i tillegg en ansatt daglig leder og fire lønnede verv. I tillegg til å være radio for hovedstadsområdets 70 000 studenter, er Radio Nova også en viktig kultur- og lokalradio i Oslo-området.