Navn: Hanne Hoel
Alder: 27 år
Født og oppvokst: I Oslo
Studier: Har en bachelor i PR og kommunikasjon fra Høgskulen i Volda, og har studert prosjektledelse for kunst og kreative næringer på Westerdals. I tillegg et svennebrev som konditor.
Aktuell som: Produksjonsansvarlig på Chateau Neuf

Siden september har Hanne jobbet som produsent for Chateau Neuf AS, etter å ha vært innom flere avdelinger på huset siden hennes første jobb her i 2017. Nå har hun fått 40 % fast jobb som produksjonsansvarlig.

Hva går jobben som produksjonsansvarlig ut på?

– Som produksjonsansvarlig er det jeg som har dialog med kunden i planleggingen av arrangementet. Som vil si at jeg har dialog på deres ønsker og behov, og avklarer opp mot hva vi kan levere. Videre har jeg dialog med de andre mellomlederene på huset angående bemanning, sørger for å lage kjøreplan for avvikling og under avvikling er jeg tilstede og er ansvarlig for arrangementet fra husets side. Jeg blir som et bindeledd mellom kunden og resten av huset, og sørger for at alt går som det skal.

Hvilke andre jobber har du hatt?
– Veldig mye forskjellig. Da jeg studerte i Volda jobbet jeg på kundesenteret i banken ved siden av, og var mye frivillig på studenthuset. Så har jeg jobbet flere år som barista, vært julevikar på kundesenteret til Vinmonopolet, jobbet på flere festivaler (Slottsfjell, Øya, MiniØya, Oslopride blant annet) Flere av disse gjør jeg fortsatt.

Hvilke produksjoner skal du jobbe med etter sommeren?
– I hovedsak Optimist, som er musikalen som settes opp i storsalen fra og med september.

Hvilket rom på Chateau Neuf liker du best, og hvorfor?
– Jeg liker Biblioteket veldig godt, fordi det er luftig og høyt under taket, med litt historie som boksamlingen og bildene på veggene. Tenker egentlig Biblioteket hadde gjort seg bra som en slags lounge. I tillegg liker jeg veldig godt det nye lokalet i tilknytning til Glassbaren, det har blitt skikkelig fresht.

PRODUKSJONSANSVARLIG: Hanne Hoel skal sørge for at produksjonene på huset går som de skal. I høst skal hun jobbe mye med musikalen Optimist. Foto: Mia Langås Flåta