Konsertforeningen Betong har gjennom 20 år vært konsertarrangør ved Det Norske Studentersamfund (DNS). De booker, budsjetterer, planlegger, promoterer, og produserer de aller fleste konserter og festivaler på huset.

Gjennom alle år har foreningen vært driftet av frivillige som steller i stand konserter gjennom hele året. Alt fra cardiganpop til svartmetall.

– Her har vi i hatt en rekke varierte konserter gjennomårene, og flere band som tidligere spilte her i sin oppstartsfase har siden gjort det stort i Norge. Blant annet hadde Sassy009 sin aller første konsert hos konsertforeningen Betong, sier leder i foreningen, Hanne Margrethe Hoel.

Tidligere har de også hatt besøk av artister som Bendik, Dinosaur jr., Brenn, Highasakite og Arif.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hanne (@hannehoel)

– Nå ønsker vi å feire Betongs rolle som konsertscene gjennom 20 år med ingen ringere en Store P, Selmer og Audreys Dance, og du er invitert, legger Hoel til.

Store P slo gjennom med solodebuten «Regnmannen» i 2014. Albumet høstet toppkarakter i samtlige av de største mediene her til lands og rapperen fra Fyllingsdalen kunne ta med seg en velfortjent Spellemannpris hjem til Bergen.

Studenter kan få delta i 20-årsfeiringen for 200 kroner, mens ordinærpris er 250. Billetter kan du kjøpe her.

Konsertscenen Betong ligger i kjelleren på Chateau Neuf og rommer 900 personer. Klubbscenen som ligger like ved siden av rommer 300 personer. Foreningen tar imot både store internasjonale band og nyoppstartede Oslo-band.

Har du lyst til å spille hos oss?

Kontakt foreningen på Facebook eller post@betongoslo.no