Trine Anette Fostervold (22) er aktuell som skuespiller på Teaterscenen, i Teater Neufs stykke «Et Dukkeliv» som spilles til og med tirsdag. Ellers kan du ha sett henne mens hun selger programbladet til Flashdance. Til daglig studerer hun historie ved Universitetet i Oslo og er forøvrig singel. 

– Du spiller rollen som «Lisa» i teaterstykket, hvordan vil du beskrive henne?

– Lisa er virkelig det godes forkjemper! Hun er intelligent, modig og har en rettferdighetssans det trengs mer av i verden.

– Hvordan har du arbeidet for å finne frem til rollen?

– I starten dro jeg inspirasjon fra de mest fantastiske, omsorgsfulle og ydmyke skuespillerne jeg har møtt før, men etter hvert så jeg nødvendigheten av å gi litt mer trøkk, så da kanaliserte jeg attituden fra typ en barnehagetante blanda litt Bianca Del Rio.

LES OGSÅ: – Det er alltid masse latter og gode tilbud fra skuespillerne

– Hvor lenge har du vært interessert i teater, og vært med i studentforeningen Teater Neuf?

– Jeg har vært en dramakid from birth, men det var ikke før mora mi meldte meg på kulturskola da jeg var ni år at jeg virkelig begynte å dyrke det (thanks, mom). Jeg har nå vært med i Teater Neuf i ett og et halvt år, og jeg elsker det!

– Hva er ditt beste minne fra Chateau Neuf?

– Mitt beste minne på Chateau Neuf må være festen for frivilige etter Oktoberfest høsten 2017, da jeg tok t-banen hjem kl.11:00 på morgenen etter; det var gøy.