– Hva er din rolle på Chateau Neuf?

– Jeg er daglig leder for både selskapet Chateau Neuf AS og organisasjonen Det Norske Studentersamfund. Mitt mål er å sikre sunn drift av selskapet og en god arbeidsplass for alle på huset av både ansatte og frivillige. Jeg skal også sikre at foreningene som er samlet under paraplyen Det Norske Studentersamfund har gode vilkår, at vi utvikler oss, rekrutterer og generelt skaper gode opplevelser og en god og velutstyrt arrangementsarena for alle Oslos studenter.

– Og litt om privatlivet?

– Jeg bor på Nesodden med to barn, en mann og en morderisk katt. I og med at kulturarbeid heller mye i retning livsstil er det ikke all verdens med fritid igjen, men det jeg har går med til konserter og styrketrening (greit å være forberedt til sjauing på jobb).

– Hva skjer på huset de første ukene dette semesteret?

– Vi har hatt et meget bredt tilbud disse ukene som forøker å treffe alle og enhver. Med alt fra utekino til silent disco og karaokerom samt konserter i stort og lite format, og ikke minst en super uteservering med gode priser vil vi sikre at studentene får den beste starten på studielivet her på Chateau Neuf. Vi har jobbet hardt for å ha et godt tilbud for alle og gleder oss til å ta i mot byens ferske studenter.

– Hva kan huset tilby studentene utover høsten?

Utover høsten kan vi tilby alt av hva det vakre kulturfeltet har å by på med:
Cinema Neuf som har kinovisninger tre ganger i uken.
-Konsertforeningen Betong har 20 års jubileum i høst.
-Konsertserien Ulydig fortsetter.
Impro Neuf har gratis workshops og ikke minst improfestival! ila høsten.
Teater Neuf som satt opp en fantastisk Into the Woods i storsalen før sommeren, skal ha nye oppsetninger.
-Kunstutstillinger i regi av Galleri Neuf.
Ølbryggerne har fortløpende brygging av livets vann.
Fotoklubben.
OSTV og ikke minst husets største forening, Radio Nova, lager medieinnhold.
-Vi ønsker velkommen til nye engasjerte studenter i Neuf-familien.
-Husk at for alle aktive på huset har vi vår to vakre høstgallaer.