Hanne Margrethe Hoel (27) jobber som en av slottsmesterene på Chateau Neuf. Slottsmesterne passer på at alt går som det skal på huset. De viser deg vei når du er fortapt i husets labyrinter, de åpner stengte dører, de kaster deg ut hvis du lager trøbbel og de fikser det meste. Du finner Hanne og de andre slottsmesterne i ekspedisjonen (til høyre rett ved inngangsdøra) .

– I tillegg til å være slottsmester, hvilke andre oppgaver har du på Chateau Neuf?

– Jeg er også leder for konsertforeningen Betong. Vi prøver å ha konserter på jevnlig basis i løpet av semesteret. Også hender det jeg er produsent, da holder jeg i arrangementer som produksjonsansvarlig. Passer på at de går som de skal. I tillegg sitter jeg i billettluka innimellom. Nå om dagen er det billetter til “Bestefar” det går i.

– Hvordan endte du opp med å gjøre så mye her?

– Jeg jobbet på oktoberfesten her i fjor. Også ble jeg med på et veldig bra nach etterpå. Jeg hadde egentlig aldri vært på Chateau Neuf før det, men da oppdaget jeg stedet og hva det hadde å by på. Jeg ville lære mer om produksjon fordi det var relevant for studiet jeg gikk, prosjektledelse, kunst og kreativ næring, og slik oppdaget jeg konsertforeningen Betong.

Se dette innlegget på Instagram

Vi vil gjerne lære rockeswing, ja.

Et innlegg delt av Hanne (@hannehoel)

Noe av det som gjorde at jeg har blitt her er nok det sosiale. Det var veldig lett å komme inn i miljøet her. Jeg har blitt kjent med både frivillige og de som jobber her, og det er en usedvanlig hyggelig arena.

– Noe som peker seg ut av arrangementer du har vært med på?

– Studentfestivalen i Oslo (STUDiO), hvor jeg var frivilligansvarlig. Da traff jeg mange på huset som jeg ikke har snakket med tidligere. Det var veldig gøy å jobbe så intenst, slitsomt også, men gøy siden vi var mange sammen om det.

– Noe spesielt som skjer på huset fremover som du gleder deg til?

– Det blir spennede med Flashdance. Også blir Betong 20 år i år, så vi skal ha en jubileumskonsert 9. november. Vi kommer til å slippe artister nå fremover.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Hanne (@hannehoel)