Tradisjon tro arrangerer Studentfestivalen i Oslo og Det norske Studentersamfund Semesterstartsfest!

Vi ønsker alle Oslos studenter velkommen til Chateau Neuf torsdag 16. august.

CC: 400 ordinær / 245 student
ID: 20 / 18 med studentbevis

BILLETTER FINNER DU HER.
Eller følg med på Instagram og Facebook for å vinne billetter.

KAKKMADDAFAKKA
Et av Norges aller beste liveband, blir de gjerne kalt. En skjult hemmelighet for tabloide musikkjournalister, men Bergensgruppen Kakkmaddafakka har fylt konsertlokaler over hele verden i dr∅ye ti âr.

Fanskaren deres er enorm. Spesielt i Mexico og Tyskland har bandet sett stor suksess, men ogsâ sydligere land har sansen for vestlandsgjengen. Spania og Frankrike er ogsâ hyppige stopp nâr Kakkmaddafakka er ute og reiser, og senest i fjor ble S∅r-Amerika lagt for deres føtter.

SPILLESTED: BETONG – Kl. 23.00

Hester V75
Hester V75 har i løpet av de siste årene markert seg som solide norske rappere, og er etterhvert blitt kjent som en gruppe som sprenger normer. Gutta markerte seg spesielt etter deres opptreden på Øyafestivalen ifjor, da de fikk 10/10 av musikkbloggen “Ny musikk hver dag” – som beskrev dem som “konsertmessig dyktige og samkjørte, med en helt unik formel på å lage rap-musikk.”

SPILLESTED: BETONG – Kl. 22.00

Get Dancy!
Get Dancy er et av Oslos lengstlevende og mest populære
klubbkonsepter. Hver måned selger de ut Parkteatret på Grünerløkka med deres signaturmiks av house, disco og popmusikk. Konseptet er enkelt og greit tjåka dansegulv fra dørene åpner til kranene stenger, med den beste dansemusikken på anlegget og glowsticks som regner fra himmelen!

SPILLESTED: KLUBB FOAJÉ – Kl.23.00

Seksuell
Seksuell, Oslos utelivs sorte får, har blitt til en institusjon for utagerende festing i hovedstaden. En frisone hvor musikken innimellom kan være så feil at det meste annet blir riktig. Siden det hele begynte som en spøk en onsdag tilbake i 2011 har klubben vokst seg fra å fylle Fisk & Vilt til bristepunktet, til å selge ut Rockefeller på nasjonaldagen to år på rad for litt nasjonalblasfemisk hygge og å fylle Blå til randen en gang i måneden.

Musikalsk ligger man i landskapet sleezy R’n’B, skamløs hip-hop og den mest ostete pop på denne siden av Tryvann. Alt selektert av Oslos fremste model-DJs Edvard Popper og Grind My Rones.

Seksuell er ikke nødvendigvis en veldig god idé, men det er en fryktelig morsom idé.

SPILLESTED: BETONG – Kl.00.00

Pattesutter
Kun et par måneder efter Pattesutter startede med at rappe, begyndte en tsunami af opmærksomhed rettet mod den unge rapper, der ikke lyder som nogen andre. Hans kompromisløse og kontroversielle stil har ført til uundgåelige hits som ”Technopiik”, “Det Ka ‘Du Ik” og “Madonna”. Pattesutter har siden optrådt i hele Danmark (og Norge) på Roskilde Festival, Smukfest, Zulu Awards og DR3 lavede en meget rost dokumentarfilm om hans hurtigere karrierer.

Pattesutter producerer sin egen musik selv og blev opdaget af en af Danmarks førende rap-labels, Lil Label der inviterede ham med sammen med på holdet bestående af Emil Stabil, Young Bong og Lil Producer.

SPILLESTED: BETONG – Kl. 21.00

Invader Ace

En duo som lager organisk techno med tuba, gitar, trommemaskiner og elektronikk. De ble trukket fram av Gaffa som et av høydepunktene under fjorårets Trondheim Calling og er kjent som et spennende live-band som har turnért Europa, Colombia, og Russland.

DJ-opplegg der de tar inn deler av sin galskapsbaserte live-techno rigg, inkludert rare samplere og lysrør, og prsenterer et sett bestående av sine favorittlåter ispedd litt live-remixing og noen egne beats.

SPILLESTED: KLUBB TEATERSCENEN – Kl. 23.00