Ledig stilling som bookingkoordinator/ produksjonsansvarlig

Vi ser etter en hardtarbeidende og engasjert medarbeider som vil hjelpe oss med å styrke tilbudet rettet mot studenter og som samtidig kan bidra til å styrke staben som jobber opp mot kommersiell utleie!

 

Stilling: Bookingkoordinator/produksjonsansvarlig

Frist: Snarest

Varighet: Fast

Stillingsbrøk: 80 %

Sted: Slemdalsveien 15, 0369 Oslo

Lønn: Etter avtale

 

Du er en person som;

 • Er imøtekommende og serviceinnstilt
 • Føler ansvar og eierskap overfor dine oppgaver
 • Er strukturert, pålitelig, selvdreven og intuitiv
 • Har gode samarbeidsevner
 • Har tidligere erfaring med produksjon

 

Arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføring og oppfølging av bookinger
 • Produksjon av arrangementer

 

Litt om stillingen:

Stillingen har to hoveddeler.

Som bookingkoordinator for Det Norske Studentersamfund vil du ha hovedansvar for å følge opp forespørsler fra studentforeninger om lån av lokaler samt å skreddersy pakker med tilleggstjenester tilpasset hver enkelt forenings budsjett og behov. Det er også bookingkoordinators ansvar å sørge for at alle ting er på plass ved utleie og at dette oppleves sømløst for studentforeningen. Bookingkoordinator jobber også internt på huset med fordeling av lokaler til Det Norske Studentersamfunds interne foreninger og holder jevnlig møter med disse.  

Som produksjonsansvarlig for Chateau Neuf vil du ha ansvar for å følge opp kunder fra kontraktsinngåelse, via produksjon og til de er ferdige på huset. Det er Chateau Neufs mål at alle kunder skal ha hatt en positiv opplevelse på huset, og det er produksjonsleder som har hovedansvar for dette.  Kvelds- og helgearbeid må i noe grad påregnes.

 

Vi søker deg med interesse for:

 • Event og arrangementer
 • Kunst og kultur
 • Koordinering
 • Utfordringer i høyt tempo

 

Litt om Chateau Neuf:

Chateau Neuf er tilholdssted for Det Norske Studentersamfund på Majorstua like nedenfor universitetet på Blindern i Oslo. Chateau Neuf driver i dag 2 barer, 3 konsertscener, kino, teaterscene samt omfattende student- og utleievirksomhet.

 

Interessert i stillingen?

Har du spørsmål angående stillingen, ta kontakt med salgssjef André Titland på andre.titland@studentersamfundet.no eller 41552008. Søknad og CV sendes til samme mail. Det er ønskelig at tiltredelse skjer snarest mulig. Det vil bli gitt opplæring både i bookingsystemet samt i rollen som produksjonsansvarlig.