4 kjappe med Mario

Mario Urban Mannsåker er grafisk designer og har bidratt med både store og små grafiske oppdrag for huset. Vi tok 4 kjappe med herr Urban. 

Insta: Mariourban

  1. Hvem er du egentlig? Fortell litt om deg selv.

Jeg er Mario Urban Mannsåker, grafisk designer. Jeg jobber og driver OK Kontor, et tverrfaglig kontor i Bergen. Design-avdelingen er meg og Synnøve Ringstad, mens arkitekt-avdelingen består av Morten Falbach og Mathilde Saunes-Skarsgaard. Martin Sande er vår felles administrator.

2. Hva er din tilknytning til Chateau Neuf?

Min tilknytning til Chateau Neuf er André Titland, en god barndomsvenn.

3. Hvorfor bestemte du deg for å bli grafisk designer, og hvordan er jobbmarkedet for en grafisk designer i dag?

Jeg fant ut at det var grafisk designer jeg skulle bli, omtrent samtidig som alle andre skulle starte band på ungdomsskolen. Det var den beste måten for meg å bidra på. Siden det har jeg jobbet med design. Markedet er ganske bra nå for tiden føler jeg. Det  er alltid noe som må designes, og det blir stadig større bevissthet om at jobben vår har mening og er viktig.

4. Har du et livsmotto du vil dele?

Livsmottoet mitt er kanskje at det ordner seg? Vær grei med folk så går ting bra?

 

Foto: Marie Mundal