Bli med inn i varmen!

Vinterfrosten holder et fast grep om hovedstaden mens ankelsokker og åpne parkaser skaper brysomme utfordringer for studentene – men ikke bli kald og lei! Bli heller med inn i varmen på Chateu Neuf! Her er alle studenter velkomne, både de med lange og korte sokker på bena.

Vi har et varmt tilbud av flere aktiviteter! Vinteren på Chateu Neuf inneholder både konserter, forestillinger, kosekvelder og ikke minst – et godt og varmt sted for å slappe av med venner.

Fredag 2. mars holdes et rykende ferskt Improshow med Impro Neuf! Showet koster kr. 50,- for medlemmer og studenter, og kr 70,- for andre. Vi elsker impro Neuf og Impro Neuf elsker deg! Om du faller pladask for Improgjengen kan du være med på Improteater for nybegynnere lørdag 3. mars.

Hold deg varm med spreke dansetrinn! På selveste kvinnedagen torsdag 8. mars spiller bandet Blomst på Betong! Het garasjepunk med søte sørlendinger, og det beste av alt – det er gratis!

Vil du først og fremst bare slappe av med venner, tilbyr Filmklubben Cinema Neuf flere godbiter på filmrull for enhver smak. Kanskje fenger gode gamle Olsenbanden? For de som ønsker seg mer skrekk i hverdag viser vi Drakula fra 1992.

Vi gir deg en varm mottakelse i vårt godt isolerte betongslott, velkommen inn!