Q&A med Knekklectric

20. oktober arrangerer Konsertforeningen Betong nok en heftig konsert, denne gangen med bandet Knekklectric. Vil du få en bedre beskrivelse av musikken de spiller? Eller har du kanskje lyst til å lære om spennende, hemmelige ritualer som gjennomføres før de går på scenen? I så fall er det bare å lese videre!

Hvordan vil dere beskrive musikken dere spiller?  Har den noen spesielle kjennetegn?
– Prog, pop, rock, jazz og blues. Bak mørke skyer av selvfornøyd fusion. Musikken kjennetegnes spesielt med i overkant mange melodier og vokal på Aalesunds-dialekt, Norges tydeligste dialekt.

Har dere et spesielt rituale før dere inntar scenen?
– Vi går sjelden på scenen uten en avspilling av Kari Hansa & Gregers Hes’ «Misforståelse». En kremlåt av dimensjoner, som alltid sørger for den riktige stemningen. En felles high-five og en vennlig oppfordring om å «spille bedre» hører også med.

Hva kan publikum forvente?
– God stemning, godt med trøkk og for mange melodier selvsagt. Og at en av oss spiller med en t-skjorte med et valgfritt dyr på. Vi gleder oss til møte Oslo-publikumet igjen, det var utrolig god kok på Revolver sist!

Hva er historien bak bandnavnet deres?
– Tidligere spilte deler av bandet kassegitar og trekkspill under navnet McKnekk. Så ble vi elektriske for noen år tilbake, og naturlig nok ble navnet altså Knekklectric.

Du finner mer informasjon om eventet her.
Billetter kan kjøpes her