Mye knask i oktober!

Denne måneden kan vårt ærverdige betongslott by på en rekke skremmende gode arrangement. Det blir blant annet kule konserter, fine filmer og spennende show.

13. oktober arrangerer Betong hele to konserter på én kveld; Death Hawks + 2nd Class People. Billetter er 30,- for medlemmer av DNS og 100,- for andre. Det blir også konserter arrangert av Ulydig; Katie Keller + supp:lilleStine, Lillesalen Konsertserie; Frøy + the Call og Manic Monday; Acrobasis, supp: Sorgen

Mangler du ideer til Halloween-kostymet ditt? Eller vil du ha litt mer skrekk i hverdagen? Kom på en av filmvisningene til Cinema Neuf og bli inspirert! Det blir visninger av Alien (1979)Wizards (1977) og Noe helt annet (1985). På selveste Allhelgensaften blir det en stumfilmkonsert med Axel Skalstad | Nosferatu (1922). Så ta på deg ditt fineste (eller skumleste) kostyme og bli med inn i festningen.

18. oktober lanserer Impro Neuf Oslos første engelskspråklig ImproShow, dørene åpner 19:30 og det varer i opptil én time. Billetter er 50,- for medlemmer og 50,- for andre.