Studiestart, woohoo!

Sommerferien er over og høstsemesteret har startet. Vi vil i derfor ønske alle studenter, både gamle og nye, velkommen!

Chateau Neuf er Det Norske Studentersamfunds tilholdssted, og hjemmet til flere av Oslos studentforeninger. Her finnes det noe for alle og en hver; alt fra ølbrygging til brettspillturneringer. Det holdes jevnlig spennende arrangement, som konserter, debatter, filmvisninger og mye mer!

Dersom du er interessert i en forening, kan det lønne seg å komme på foreningsdagen. Foreningsdagen holdes 24. august og gir et fint innblikk i Chateau Neufs mangfoldige miljø. Dette er en ypperlig sjanse til å få et innblikk i de ulike foreningene og møte flere av husets aktive. Du finner en god oversikt, og kan lese mer om foreningene, på foreningssiden.

Det er ikke bare på foreningsdagen man har muligheten til å bli bedre kjent med Chateau Neuf. Studentfestivalen i Oslo, også kjent som STUDiO, arrangeres 14.- 26. august og vil inneholde en rekke arrangementer som gir deg muligheten til å delta på aktiviteter arrangert av foreningene (og huset). Det blir blant annet filmvisninger, infomøter og konserter. Det holdes også flere fester hvor du får muligheten til å møte studenter fra hele Oslo. Du kan få en oversikt over de ulike arrangementene, og lese mer om STUDiO, her.