Oktoberfest OG Mario Kart ++ i september!

Oktoberfest er tilbake + mye mer! September byr på mer enn bare kortere dager og lavere temperaturer: Chateau Neuf holder varmen hele høsten med en rekke arrangement, og avslutter september måned med årets viktigste ølfestival, nemlig oktoberfest.

Er du god/halvgod/dugelig i Mario Kart? Fantastene arrangerer storslått Mario Kart-turnering for alle fans av den notoriske vennskapsdödaren. Høyt blodtrykk garantert!

Impro Neuf har et av husets hyggeligste og mest sosiale miljø. Om du så bare er litt interessert i impro eller skuespill, og i tillegg kunne tenke deg en vanvittig aktiv og koselig gjeng, er dette den eneste improviseringen du trenger dette semesteret.

Cinema Neuf er for deg som er glad i film (duh), og spesielt analog film! Det er gjerne flere visninger i måneden, med et bredt utvalg filmer.

Oktoberfest finner sted i Chateau Neufs svære øltelt, i tradisjon tro. Du kommer til å få ørene pudret av den deiligste, tyske ompamusikk, mens ganen blir massert av ulike sorter drikke. Heng på deg en dirndl eller lederhosen, og så ses vi til fest! Du kan også bestille bord. Oktoberfest finner sted både helgen 29.–30. september og 5.–6. oktober. Les mer om Oktoberfest på Chateau Neuf i Oslo.