Opplev noe nytt i april!

 I likhet med et påskeegg, inneholder vårt praktfulle bygg en hel haug av søtsaker. Så kos deg med noen av arrangementene vi har å by på denne måneden!

Kulturutvalget går sammen med UiODoc og Studentparlamentet ved UIO, og tjuvstarter årets grillsesong ved å holde Studentenes rektordebatt: Grill kandidatene!. Som navnet kanskje tilsier, er dette et arrangement hvor du får anledningen til å grille UiOs rektorkandidater. Silkehanskene kastes når Svein Stølen og Hans Petter Graver, med sine team, går head-to-head i en verbal match du ikke vil gå glipp av.

Dersom du er en furry, eller en helt ordinær dyrevenn for den saks skyld, kan det hende Hunden: menneskets beste venn er noe som vil få deg til å logre på halen. Zoolog Torfinn Ørmen vil her holde et foredrag om hundens evolusjon, og hvordan dens forhold til mennesket har utviklet seg gjennom århundrene.

22. april er det duket for Alle Festers Mor, en gammel tradisjon som ivaretar én av studenttilværelsens mest sentrale verdier; festing. Alle Festers Mor er dronningen av temafester og gir deg muligheten til å besøke ulike barer, med hvert sitt tema, satt opp av studenter. Om du vil slå deg løs er dette stedet for deg!

I slutten av april arrangerer Cinema Neuf en colombiansk temauke som strekker seg over tre dager og består av tre filmer: Strategy of the SnailEmbrace of the Serpent og Djevelens trekkspill. Filmene er ikke bare underholdende, de gir også innblikk i ulike aspekter av den rike colombianske kulturen.

Musikk er det også mye av: Panzergeir og Kåte Klør gjester Konsertforeningen Betong 7.april. Manic Monday har konserter med, blant andre, Vegard Hertzberg og Norsk Råkk. I tillegg holder husets jazz – og bluesklubb, Lillesalen konsertserie, en konsert med Owl og jazztrioen Moby Dicks.