Velkommen (tilbake) til Chateau Neuf!

Godt nytt år alle sammen! Vi på Chateau Neuf gleder oss til det nye semesteret med masse konserter, fester og andre arrangementer. I tilleg har vi også baren i BokCafén som er åpen hver dag unntatt søndag og restaurang i glassbaren. Der kan du spise og drikke for studetnvennlige priser. Det finns masse å gjøre!

Bli kjent med andre studenter på en improvisasjons workshop med Impro Neuf (helt gratis!) eller se på en av deres egne shows.

Tirsdagsquiz finner sted hver tirsdag kl 8 på kvelden og hver uke vinnerens lag får en premie. Men også hvis dit lag ikke vinner kan du samle poenger hver gang og til slutten av semesteret laget med mest ponger få en premie.

Da du bare vil slappe av er den beste ideen å dra til en av de flere filmvisninger med Cinema Neuf. Heksene fra den Forstenede skog (1976) er for eksampel an kultfilm, som finns bare på filmroll og ble  gjenutgitt verken på HVS eller DVD. Regissøren Bredo Greve skal komme på besøk for denne visningen.

Konsertserie ManicMonday er en vel kjent arrangment på Chateau Neuf hvor små artister som er ikke så vel kjent performer hver måndag. På den 21. Januar ManicMonday Replay skal vise noe av de artister som har vært på Chateau Neuf det førrige semesteret. Da du kjøpe en billet til ManicMonday Replay har du også adgang til den store semesterstartfesten samme dagen!

Chateau Neuf har små og store arrangmenter nesten hver dag i uka organsiert av frivillige på ulike foreninger på Det Norske Studentersamfund. Hvis du er interessert i å få litt ekstra erfaring i dit studentliv og bli kjent med veldig kul folk her, så sjekker ut vår grupper. Du kan enten jobbe på en av de mange kreative gruppene som fotoklubben, eller hjelper litt til på den økonomiske side av en så stor organisasjon. Eller bare for å være i en veldig sosial gruppe som tappetårnet på Chateau Neuf. Kommunikasjonsavdelingen trenger også ny folk som er interessert i sosiale medier og deres bruk.