Jungelboken er en teaterproduksjon som er satt opp på scenen i Storsalen, produsert av Taran. For henvendelser om arrangementet kan du sende e-post til taran@taran.no eller gå inn på taran.no. Billetter kan kjøpes på Ticketmaster, og du kan lese mer på Facebook-arrangementet.

Familiemusikalen Jungelboken er tilbake i suksessversjonen med musikk av Svein Gundersen og manus av Arne Lindtner Næss og Wayne McKnight. Historien er basert på de velkjente og tidløse fortellingene til Rudyard Kipling, om unggutten Mowgli som er oppfostret av en ulvefamilie i den ville jungelen. Historien og forestillingen byr på en frodig og magisk verden for hele familien

Etter et møte med den fryktsomme tigeren Shere Khan føler Mowgli seg ikke lenger velkommen i jungelen, og han tvinges til å forlate hjemmet blant ulvene og legger ut på en reise. På veien møter han både venner og fiender i form av en klok panter, en livsnytende bjørn, en truende pytonslange og mange andre av jungelens dyr.

Hele familien kan glede seg til en fascinerende og spennende reise inn i jungelen, sammen med et stjernelag som består av blant andre Tom Sterri, Hilde Lyrån, Rein Alexander, Reidun Sæther, Arlene Wilkes, Hans Marius Hoff Mittet og Espen Grjotheim. Kevin Haugan – kjent fra braksuksessen som Billy Elliot på Folketeateret – spiller rollen som Mowgli.

Forestillingen får premiere på Chateu Neuf i Oslo 28. januar 2017.

Av: Svein Gundersen, Arne Lindtner Næss og Wayne McKnight

Regi: Tom Sterri

Musikalsk ansvarlig: Øystein Lund Olafsen

Koreografi: Tomas Adrian Glans

Med: Kevin Haugan, Tom Sterri, Hilde Lyrån, Rein Alexander, Reidun Sæther, Arlene Wilkes, Hans Marius Hoff Mittet, Espen Grjotheim, Hans Petter Moen, Kim Arne Wifladt, Victor Sotberg, Maren Walther og Mathias Luppichini.