Konsertforeningen Betong har opptak!

Vil du booke favorittbandet ditt, eller sørge for at informasjon om konserten når ut til massene? BETONG lyser herved ut styrevervene PR- og bookingansvarlig.

BETONG

BETONG er en frivillig konsertforening som hører til Det Norske Studentersamfund. Vi holder til i slottet vårt, et bygg med navnet Chateau Neuf, sammen med rundt 30 andre studentforeninger.

Vi booker, budsjetterer, planlegger, promoterer, og produserer de aller fleste konserter på huset, alt fra cardiganpop til svartmetall. Konsertscenen Betong rommer om lag 1000 pers og Klubbscenen 300 pers, så vi har mulighet til å bryne oss på både store internasjonale band, og nyoppstartede Oslo-band.

Vi i BETONG holder kompetanseutvikling i fokus. Vi ønsker at foreningen skal være en arena for læring, uten krav til forkunnskaper. Vi følger opp individene og er med, og utvikler dem til å bli konsert- og produksjonskyndige. Man må ikke være student for å komme på konsert, og man må heller ikke være student for å være med i foreningen.

Styret består av totalt 6 verv. Alle har egne ansvarsområder for å lette på arbeidsmengden. Det er viktig å understreke at delegering og kommunikasjon er nøkkel for suksess.

Bookingansvarlig

Som bookingansvarlig for Konsertforeningen Betong har du hovedansvar for å booke foreningens konserter, i et bredt sjangerspekter. Jobben er alt fra å gjøre research og kontakt med artister som kan passe inn i programmet, til å sette opp budsjett og organisere selve konserten.

Som bookingansvarlig på en veletablert konsertscene har du gode muligheter for å opparbeide deg et stort nettverk i musikkbransjen. Det kreves at du liker å holde deg oppdatert på ny musikk, og at du er aktiv i musikkfora som festivaler og nettforum (soundcloud, Urørt etc.). I tillegg kreves det at du deltar på styremøter i foreningen, samt jobber på noen konserter per semester.

PR-ansvarlig

Som PR-ansvarlig for Konsertforeningen Betong er man ansvarlig for all informasjon som formidles til det offentlige som omhandler oss. Med dette menes hovedansvar for all markedsføring av konserter gjennom alle våre benyttede kanaler av sosiale medier og så videre, samt ansvar for offentliggjøring av generell informasjon om foreningen.

PR-ansvarlig skal arbeide for å bygge opp profilen til Konsertforeningen Betong. Man har ansvar for trykk av promomateriale, samarbeide med designgrupper, utarbeide pressemateriale ved behov, samt ansvar for formidling i sosiale medier. Videre ønskes det at PR-ansvarlig er nytenkende og kreativ i metoder for å komme i kontakt med publikum.

Interessert? Send en kort beskrivelse av deg selv og hvorfor du bør få vervet til post@betongoslo.no. Intervjuer og valg skjer fortløpende.

Om du har lyst til å jobbe generelt med konserter så er det også mulig å ta kontakt for mer informasjon.

PS: Neste konsert er 8. desember med Sturle Dagsland.