Oktober på Chateau Neuf!

Semesteret er i full gang, og vi må nå legge sommerferie og studiestart bak oss. Likevel er ikke alt bare grått og trist: oktober er fullspekket med moro på Chateau Neuf! Det blir både feiring, musikk, debatt og mye mer – med andre ord noe for enhver smak! Her er noe av det du kan oppleve på Chateau Neuf i oktober.

Høsten sparkes i gang med oktoberfest. Her blir det tysk fest for alle penga! Øl, bratwurst og tyske drikkeviser er oppskriften på megagod stemning, så dette vil du ikke gå glipp av! Vi kan også melde om gratis inngang for studenter på torsdag 6. oktober! Les mer om åpningstider og program for oktoberfest her.

Cinema Neuf har noen spennende filmer på agendaen denne måneden, de vil blant annet vise klassikerne Heksene, Sonatine og Hokus Pokus. I tillegg viser de Bak sju hav med besøk av regissør Espen Thorstensen!

Quizen går som vanlig: Kom alene eller med venner, og få utfordret dine kunnskaper hver tirsdag gjennom 50 spørsmål om alt mellom himmel og jord!

Kulturutvalget tar stadig opp interessant stoff, og boktorsdags første tema er “Det vi skrev som barn”. Oppveksten har mye å si for hvordan vi blir som voksne, og gjennom dagbøker og brev kan vi åpne en portal til denne nostalgiske tiden. I panelet sitter Kjersti Annesdatter Skomsvold, Bård Torgersen, Adam Schjølberg og Marie Aubert.

Manic Monday setter som vanlig freshe up-and-coming artister på scenen. Dette er det ultimate stedet for å oppdage ny, god musikk før det blir populært! Manic Monday gjør også at du kan starte uken med et smell!

Improworkshop er et gratis tilbud for deg som liker å innta nye roller og settinger på sparket! Det krever ingen tidligere erfaring, og gir to veldig sosiale og givende timer med en gjeng andre improinteresserte.

Håper vi ser deg på Neuf!