Snart Norges største Oktoberfest igjen!

For tiende år på rad skal vi feire Oktoberfest her på Chateau Neuf! To gode helger med ølorkesteret, Kenny Herzlich & dj Stimmung Schwung i Livets telt; vi fyller hele huset med god stemning og tysk fest.

I år har vi til og med en egen dag der studenter får gratis inngang til årets store høydepunkt. 

Endelig er det tid for de to helgene i året der Chateau Neuf blir en utvidet del av forbundsrepublikken Tyskland. Og det er altså de Bayerske festtradisjonene vi her hyller. Den gode klangen i tyrolerorkesteret fyller teltet dag etter dag etter dag. Og sammen sitter vi alle skulder mot skulder og hiver innpå i timevis. Ta med deg alle du kjenner og sett deg til på langbordene og kos dere fra tidlig til sent.

Hva går dette i tenker du?

For anledningen har vi satt opp Livets telt foran Chateau Neuf, og fylt det med langbord fra ende til ende. Her kan vi i sannhet by deg på ekte Bayersk ølteltstemning. Selvsagt med ølorkesteret som trekker i gang de kjente og kjære tyske drikkevisene som: Ein Prozit, Trink Brüderlein Trink, Mannen var ute efter øl og selvsagt Viva Colonia. Og maten da, tenker du? Ja, det er klart vi har mat, vi serverer en ekte Oktoberfesttallerken bestående av det mest sentrale man har fra Tyskland.

Oktoberfest er strålende enkelt. Ølorkesteret spiller opp låter du ikke ante at du kunne. Du og vennene dine sitter skulder mot skulder. Og man hiver innpå.

Finn Facebook-arrangementet her!

Bli frivillig!

På Oktoberfest har du også mulighet til å jobbe frivillig. Da får du gratis ølbonger, frivilligfest, innpass til en av de største broilerfabrikkene innen bardrift i Norge og mer.

Les mer her!