Utlysninger hos Det Norske Studentersamfund

Chateau Neuf, studentenes kulturhus, har fått åpne plasser i det frivillige driftsapparatet. Du har med dette mulighet til å få erfaring fra og innblikk fra en større aktør i Oslos uteliv. Frivillig arbeid som dette er trumfkortet ditt når du skal søke jobb videre. Under har vi skrevet litt om stillingene vi utlyser for øyeblikket, men om du skulle ha spørsmål eller behov for ytterligere informasjon kan du sende e-post til trygve@1813.no eller ringe/melde formanden sjøl på 482 20 686.

Som aktiv på Chateau Neuf får du:

 • Innpass i et stort sosialt og profesjonelt nettverk.
 • Erfaring og attest.
 • Enda rimeligere priser på billett og servering.
 • Eksklusive fester.
 • Kurs og oppfølgning fra flinke folk.
 • Mulighet til å påvirke studentenes kulturhus i Oslo.

Alle stillingene er for denne høsten, altså frem til nyttår, men med mulighet for forlengelse til neste semester og lenger. Du får med andre ord en unik sjanse til å prøve ut og finne ut om dette er noe for deg og om du har det som trengs for jobben.

Frivilligansvarlig BESATT

Vi søker hovedstyremedlem med ansvar for frivillighet. Du blir med i ledelsen av Det Norske Studentersamfund og jobber med selve kjernen av Chateau Neuf – de aktive. Du vil koordinere rekrutteringsarbeidet og være med på å utvikle et mottaksløp som er med på å sikre en god drift for resten av organisasjonen. Du er med på å tilrettelegge for at Interngruppa på slottet kan skape sosiale arenaer for de aktive til å møtes. Du har muligheten til å opprette din egen frivilligavdeling som bistår deg i arbeidet og er med på å være det varme hjertet i det brutale huset. Siden stillingen kun varer frem til nyttår så får du selv bestemme hva du vil prioritere i arbeidet, alt etter hva du selv mener er det viktigste å ha på plass for frivilligheten.

Har du godt humør? Kan du motivere andre? Kan du tenke nytt?

Vi oppfordrer særlig kvinner og andre som ikke identifiserer seg som menn til å søke.

Arrangementskoordinator

Vi søker 1 til 2 arrangementskoordinatorer. Du jobber tett med Arrangementsutvalget og de forskjellige konseptgruppene, slik som ølsmaking, quizzen, jazzjammen, og Produksjonsgjengen. Du er bindeleddet mellom arrangørene og driftsapparatet i Chateau Neuf og får muligheten til å drive med ekte kulturproduksjon. Du har gjerne et godt hode for det helhetlige bildet, og kan lage nye løsninger for tilbudet vi har her på slottet. Har du erfaring med PR og markedsføring er dette et pluss, men ikke en nødvendighet.

Skiftleder til bar

Vi søker opp til 5 nye skiftledere i barene våre. Du har ansvar for å åpne/lukke baren, opprettholdelse av skjenkeloven, ivaretakelse av dine funksjonærer på jobb og lage en passende atmosfære i lokalet. Opplæring gis og du får muligheten til å lære mer om øl– og spritservering.

Vi oppfordrer særlig funksjonærer i Tappetårnet til å søke. Hvis du ikke er det, men er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i bar på Chateau Neuf, kan du bli med og ta et skift eller to på Oktoberfest eller ta kontakt med Tappetårnet, barutvalget vårt.

Weekend Society

Weekend Society er klubbkonseptet til Chateau Neuf, med internasjonal interesse, egen ID20-seksjon og tre rom med hvert sitt konsept. WeSo er inngangbilletten din til å virkelig bli med på å skape et tilbud for utelivet i Oslo, og gir deg innsikt i hva som skjer bak kulissene når tusen gjester skal inn på ett og samme sted. Under følger utlysninger for WeSo. Som frivillig får du alt som står skrevet øverst, samtidig som du får gratis inngang de kveldene du ikke jobber.

Billettør

Vi søker 10 frivillige til vår nyoppstarta produksjonsgjeng som har fast ansvar for innslipp på lørdager. Du har et smil om munnen og raske hender. I tillegg får du muligheten til å være med på å avvikle konserter, slik som ManicMonday, og andre fester alt etter egen kapasitet. Viser du at du er dyktig så kan du selv være med på å planlegge hvordan innslipp kan bli enda mer effektivt, også på andre, enda større arrangementer slik som Oktoberfest og Studiestartfestivalen.

Stagehand

Vi søker 4 faste stagehands til Weekend Socitey. Du har allerede grunnleggende kunnskaper om lyd– og lysteknikk og kan jobbe selvstendig med dette. På selve festen jobber man i team på to hvor man klargjør lokalet og teknikk, samt jobber sammen med produksjonsansvarlig og vil assistere ham i avvikling av WeSo. Du jobber tett opp mot Regimet, teknikkutvalget på Chateau Neuf. Du kan også søke om du allerede er med i Regimet.

Vertskap/produksjonsassistent

Vi søker 2 vertskap/produksjonsassistenter til Weekend Society. Du vil følge opp artister selve kvelden de spiller og ha ansvar for gjestelista. Du jobber tett opp mot produksjonsansvarlig og vil assistere ham i avvikling av WeSo.

Hvordan søke:

Send din søknad til trygve@1813.no

Løpende opptak! Etter søknad tar vi kontakt og avtaler en kaffe vi kan bli bedre kjent på. Du kan alltids si nei hvis du får tilbud.

Noen forslag til ting du kan skrive om:

 • Hva du søker til.
 • Kort presentasjon om deg selv.
 • Hvor og hva du studerer.
 • Hva du har drevet med tidligere av jobb, skole og hobby.
 • Hvorfor du søker deg til å være X.
 • Hvilke ambisjoner du har for resten av høsten.

Ikke skriv for mye! Du trenger ikke å legge ved CV, bilde eller referanser. Vi har bare lyst til å finne ut hvem du er og hva du kan tilby Chateau Neuf og resten av det frivillige apparatet.

Vi håper du tar sjansen og griper muligheten og igjen er det bare å spørre om du lurer på noe.

Vi sees!