Ny uke studiestart med kultur og fest

Chateau Neuf samler hele oslo

Huset til Chateau neuf samler ukentlig hundrevis av ivrig oslobeboere og studenter. Etter første uke med studiestart hadde vi tusenvis av besøkende innom, og er klar for en ny uke – noe mer kulturelt. Program finner du på hjemmesiden, og vil jevnlig bli oppdatert gjennom året, Følg med!

Studiestart festivalen er skapt for å lage god stemning, og samle oslostudenter sammen slik at alle kan bli kjent. Samtidig er det viktig å vite at man har et sted å være med andre likesinnede i alle severdighetene.

Siste uke med studiestart

Som ikke betyr slutten på moro hos Chateau neuf og det Norske studentersamfund. Denne uken har vi debatter, kinovisning, mat i baren og konsert. Det hele avsluttes med den STORE festen lørdag 27. august! 

Huset er også kjent for å lage god stemning blant frivillige som jobber her. Hele drivkraften er basert på mennesker som ønsker å skape noe sammen med likesinnede. Vi jobber sammen, skaper sammen og fester sammen. Det knyttes vennskap og bånd som varer, og vi anbefaler sterkt å bli med når først er her i byen vår Oslo.

Første uken på studiestart festivalen:

Velkomstfest på mandagen – film

Fadderquiz på tirsdagen – album

Semesterstartfest på torsdagen – film