Studiestartfestival på Chateau Neuf!

andreutkast-01_opt (2)

Kultur og fest på Chateau neuf

Hei nye og gamle studenter! Er du like gira som oss for studentfestivalen? FULL oversikt over alle events finner du på bliaktiv.no.

Fra 15-27. august vil det være mange aktiviteter hos Chateau Neuf, for å få ditt liv som ny student i Oslo så fantastisk som mulig. Møt Oslo sitt uteliv med kultur og fest, konsert og idrettsdag – til å møte mange nye venner og bekjente!

Et par steinkast unna majorstuen T-bane vil du finne et gigantisk hus hvor alt opplegget vil finne sted. Med uteservering og dusinvis av steder å holde quiz, fest, konsert, filmvisning og debatt på – kan vi garantere opplevelser som vil snakkes om med tiden som kommer. Vi sees til gratis velkomstfest 15. august kl 17.00 – 03.00!chateu