April på Chateau Neuf

I april kan du få med deg både store fester, etterlengtede konserter, danseshow, teaterforestilling, debatter og sosiale events på Chateau Neuf. Her er en oppsummering av månedens mest spennende arrangementer!

Alle festers mor

Oslos største temafest er endelig tilbake! Studentforeninger fra hele byen stiller med egen bar i en uforglemmelig kveld som er litt som mange små fester i en stor. Dette kan du ikke gå glipp av!

Alle Festers Mor

WeSo feat Bassline Boutique & Luis Salto

Dans natten lang til rå musikk fra talentfulle DJs på huset populære klubbkonsept.

WeSo feat. Bassline Boutique & Luis Salto

Tindersticks (UK)

Det populære og britiske bandet, som spiller alternativ-rock, har høstet strålende anmeldelser for sitt nyeste album. Fansen har ventet lenge på å få dem til Oslo og denne måneden skjer det endelig. Kjøpt billetter før det blir utsolgt!

Tindersticks (UK) + support: Vessel (DK)

Manic Monday: HUMA LUMA

Manic Monday gir deg som vanlig muligheten til å se spennende up-and-coming artister, og denne måneden kan du oppleve ettertenksom og melodiøs surf-pop fra Halden med HUMA LUMA.

ManicMonday: HUMA LUMA

“Mina?” – TeaterNeuf

14-17 april spiller husets teater sin nye forestilling, som blant annet handler om å være et sterkt individ i et egoistisk samfunn. Hva jobber du som? Hva vil du bli? Hvorfor tar du bilder av alt? Når trøstet du en person sist? I tillegg forsetter de serien med impro-workshops.

Mina?

OSI – danseshow

Opplev gruppedans innen dansestiler som jazz, moderne og hip-hop!

OSI DANS – danseshow

Mørkeromsmandag

Fotoklubben holder som vanlig mørkeromsmandag, hvor du kan møte andre fotoentusiaster og lære deg å fremkalle film!

Mørkeromsmandag – Darkroom Monday

Kan vi redde velferdsstaten?

Kan den norske velferdsstaten overleve fallende oljepriser, flyktningkrise og økende arbeidsledighet? Et ekspertpanel – som blant annet inkluderer en samfunnsøkonom, en rådgiver og to ungdomspolitikere – gir deg sine refleksjoner.

Kan vi redde velferdsstaten?

Pils og poesislam

Har du hørt om slampoesi? Her forenes lyrikken med poetens kroppslige nærvær i en unik uttrykksform. Boktorsdag gir deg Norges beste “slammere” i en uforglemmelig kavalkade.

Pils og poesislam

Hvorfor gråter Jihadister?

Thomas Hegghammer, direktør for terrorforskning FFI og professor ved UiO, snakker om kulturen i Jihadistmiljøer og hvorfor det er så viktig å forske på den.

Hvorfor gråter jihadister?

Tirsdagsquiz

Ta med deg vennene dine eller kom alene på den ukentlige quizen i Bokcaféen! Mot slutten av semesteret blir det en stor premie til det aller beste quizlaget.

Tirsdagsquiz

International TableTop day

Spill-entusiastene kan glede seg til en hel dag med brettspill og annet moro den 30 april.

International TableTop Day

CinemaNeuf 

Husets filmklubb stiller alltid med et spennende filmprogram hver uke. Denne måneden kan du blant annet se American Psycho og flere polske klassikere. Se fullt program her.

Polsk uke: Knife in the Water (1962)