Februar på Chateau Neuf!

Det skjer mye spennende på Chateau Neuf i februar! Denne måneden kan du få med deg både konserter, teaterworkshops, foredrag, debatter og samtlige filmvisninger. Her er en oversikt over månedens program!

Musikk

Studentersamfundet byr på spennende musikkopplevelser med unge og fremadstormende artister. Manic Monday på Chateau Neufs scener gir deg en god start på uka!

ManicMonday: Violet Hill

Vardøgr – Desperaux + Frivil

ManicMonday: KongSverre

ManicMonday: ísa

Teater

ImproNeuf holder improworkshop både 2, 9, 16 og 23 februar. Dette passer for både erfarne og uerfarne teatermennesker og for deg som bare vil ha noen å leke med!

Improworkshop med Impro Neuf

Boktorsdag

Hvordan presenterer forfattere fremtidens Norge? Påvirker beskrivelser av kjønn i litteraturen måten vi identifiserer oss selv på? Hvorfor skriver så mange nye forfattere om å ha et problematisk forhold til seg selv? Kom på Boktorsdag og få både svar og nye spørsmål. Men ikke minst – iherdig diskusjon om litteratur.

Norge 2084: fremtiden gjennom litteraturen

Kjønn deg selv

Meg – noen å hate?

Akademisk vorspiel

Besøk akademisk vorspiel for interessant og anvendelig viten, som gir deg intelligent påfyll utover ditt vanlige pensum.

Theory of Mind

Feminisme og islam – to motpoler?

Dommernes krig

Hukommelse og nevropsykologi – hvordan definerer hukommelsen hvem vi er?

Debatt

Samfunnsengasjementet dyrkes aktivt på Chateau Neuf, og denne måneden er det funksjonshemmede i arbeid, TISA-forhandlingene og lønn av lærere som står på dagsorden.

Feministisk forum: Funksjonsevne i arbeid og studier

Norge i TISA – skal vi binde oss?

Lønn etter prestasjon – er det slik vi får bedre lærere?

Film

CinemaNeuf viser film flere ganger i uka på Supermandag, Tidsbilde og Filmrulltorsdag. Her kan du både få se gamle klassikere og sjeldne indiefilmer i alle mulige sjangre og møte andre filmentusiaster. Les mer på http://cinemaneuf.no/.

Supermandag

Broken Flowers (2005)

Vi Är Bäst! (2013)

Fucking Åmål (1998)

Tillsammans (2000)

Brazil (1985)

Tidsbilde

American Movie (1999) og kortfilmen Coven (1997)

Nobody’s Business (1996)

Koyaanisqatsi: Life out of Balance (1982)

To trøtte typer (2000) & To trøtte typer Julekalender (2001)

Filmrulltorsdag

Filmrulltorsdag: Carl Gustav, gjengen og parkeringsbandittene (1982)

Filmrulltorsdag: Piratene (1983)

Filmrulltorsdag: For Tors skyld (1982)

Filmrulltorsdag: Zeppelin (1981)

Er du medlem i Studentersamfundet får du 25 % rabatt på de fleste arrangementene og det koster deg bare 250 kr i året! Du kan kjøpe medlemskap ved å sende DNS til 2425, eller les mer på https://studentersamfundet.no/bli-medlem/. Har du lyst til å ta del i mer av det som skjer på huset og få enda flere fordeler kan du bli aktiv på huset https://studentersamfundet.no/bli-aktiv/.!