Åpen dag for regimet 16. mars!

Åpen dag for Regimet 16. mars.

Hvis du har vært på en konsert, et teaterstykke eller en musikal de siste 10 årene, har du sikkert kjent på følelsen. Settet. Lysene. Lydene. Stemningen. Hvordan stemningen sakte, men sikkert stiger rett før showet starter. Det er en vakker symfoni, som angriper sansene dine, og du har kanskje lurt på hvordan alt dette gjøres. Hvordan blå og røde lys skinner gjennom tid og rom, fanger detaljene. Hvordan røyk kan legge en mystisk stemning over scenen. Teknikken bak trykket fra en dyp bass og den skarpe lyden fra et trommeslag.

Alle konserter, teaterstykker og musikaler har dem. Alt som skjer på en scene har dem. Teknikere innen lys, lyd og scene. Her på Chateau Neuf er disse dyktige menneskene samlet i en egen forening, Regimet. Alle som er nysgjerrige, interesserte og lærevillige, kan besøke Regimet på åpen dag 16. mars. Her vil foreningen vise frem seg selv og arbeidet sitt, besvare spørsmål og gi alle en mulighet til å bli med på laget. Best av alt, de gir alle nye medlemmer full opplæring.

Klokken 16:00 på Chateau Neuf.
All info og mer til finnes på arrangementets facebookside.