Nå er semesteret i gang, og hva er vel bedre enn å la Studentersamfundet og Chateau Neuf gjøre overgangen fra ferien til den harde hverdagen mye bedre? Vi inviterer deg til å delta på alt fra mindre og faste, koselige arrangement til større og mer intense opplevelser.

Hva med å ta turen til Neuf mandag 19. januar for å se klassikeren Badlands? Filmen handler om et uvanlig kjærestepar som bestemmer seg for å gå på drapstokt i 50-tallets USA. Med gode skuespillere og et mildt sagt interessant hendelsesforløp, er dette virkelig en godbit på en blåmandag.

Dame møter mann møter verden

Dame møter mann møter verden i Badlands

Hvis ikke film om gale mordere er helt din greie, kan kanskje tirsdagsquiz 20. januar være mer i din stil. Her samles kunnskapstørste folk og fe for å teste sine allmenne – og av og til ikke fullt så allmenne – kunnskaper.

Festen sparkes imidlertid for alvor i gang lørdag 24. januar, med Studentersamfundets faste semesterstartfest. Elektronikaartist Luis Salto kommer til å fylle Foajeen med beats, mens DJ Charlie Roennez sørger for at festen aldri slutter i Betong. Dette er en av de største happeningene denne vinteren.

Det finnes enkelte ting man kun kan lære på fest. Foto: Øystein Jensen

Det finnes enkelte ting man kun kan lære på fest, ja.  Foto: Øystein Jensen

For et mer kulturelt arrangement rettet mot din vante eller mindre vante gane, anbefales Mikromandag 26. januar på det sterkeste. Husets egne ølfantaster gir deg en innføring i øl for enhver anledning, samtidig som du får sjansen til å smake og prøve deg frem i en spennende verden av ulike typer mikrobrygg.

Dette bør gjøre semesterstarten mindre tung, og om du likevel ikke skulle synes at noe av dette er midt i blinken for deg, finnes det en rekke flere arrangement som venter den nysgjerrige. Noen få som kan nevnes er teater- og danseauditioner, drikke og spilling av plater i biblioteket, bingo, teaterimprovisasjon og foredrag.

Vi håper å se mye til deg dette semesteret!