Nede på klubbscenen har det begynt å samle seg mennesker. Fra det mørke lokalet klapper publikum idet norske Delvoid stiller seg på scenen. Det er semesterstart, og de som har trosset vinterværet, er nå på gratis konsert i regi av konsertforeningen ved Det Norske Studentersamfund. Det hele starter med en låt kalt The Master House. Røffe og behagelige toner åpner for en helaften.

CF Salicath / Studentenes Fotoklubb

CF Salicath / Studentenes Fotoklubb

Musikken minner om prog-rock, men det er òg noe unikt med lydbildet de presenterer. Det er svært godt komponert. Her skiftes det elegant mellom hardt og tung, melodiøst og lett. Låtene er varierte, og det blir aldri slitsomt å høre på. 45 minutter og seks låter senere er konserten over. Delvoid har i løpet av denne tiden markert seg som et godt liveband. Spesielt den siste låta, Carrier, falt godt i smak. Her viste bandet muskler.

Delviod leverte jevnt over en meget god konsert, som det er synd at ikke flere fikk med seg. Fortvil ikke, for det kommer alltid flere muligheter. Det Norske Studentersamfund arrangerer mange konserter, så se ikke bort i fra at Delvoid står på scenen hos oss igjen ved en senere anledning. En begivenhet jeg allerede gleder meg til.