Eller kanskje bare ny med hva Studentersamfundet er?

Hovedsakelig er Det Norske Studentersamfund to ting:

Par1_Plakat1_ferdig1) Vi er et stort kulturhus. Huset heter Chateau Neuf og ligger på Majorstuen. Kom hit for å se film eller teater, konsertene våre er både smale og brede, vi arrangerer utstillinger, fester, foredrag og debatter, eller hva med quiz eller bingo?
Alle kan komme på arrangementene våre, ikke bare studenter (men aldersgrensen er 20, 18 for studenter).

Ta en titt i programmet vår for en fullstendig oversikt over alt vi steller i stand på Chateau NeufUnder Studiestart (11.-23. august) skjer det ekstra mye,

Par1_Plakat2_ferdig2) Vi er studentdrevet. Alle disse konsertene og debattene og bingokveldene er arrangert av frivillige studenter. (Ja, til og med denne teksten er skrevet av en student.) Det er ikke så rent få av oss heller, og vi har det fryktelig gøy sammen (hytteturer, galla, filmkvelder, full fest etc).

Vi lærer av hverandre og av å teste ting ut i praksis. Selv om vi er “en gjeng studenter” sikter vi høyt; nylig inviterte vi for eksempel Dalai Lama til oss. (Selv om det ikke er CV-fyll som motiverer oss, er det ganske ok å skrive på CVen at du har arrangert et foredrag med Dalai Lama.)

Om du ønsker en veldig stor og god vennegjeng, kan du finne en forening for deg her.

Vi holder åpent hus  onsdag 20. august, slik at du kan se og spørre så mye du vil. Helt uformelt.