I et forsøk på å gjøre det enda enklere å bli medlem av Det Norske Studentersamfund, og for å kunne følge med på alt det fantastiske som skjer på Chateu Neuf, har vi nå gleden av å presentere en ny app. Den er laget som en integrert del av Snapporder, og alt du trenger å gjøre er å laste den ned og navigere deg frem til Chateu Neuf. Der finner du muligheten til å betale for medlemskap, kjøpe forfriskninger og sjekke ut programmet for kommende eventer på huset.
Appen er gratis og lagrer din innloggingsdata, slik at den er utrolig brukervennlig. De kommende ukene blir det non-stop Studiestartfester så da er det viktig å være godt informert og medlem, noe som er veldig enkelt med vår nye app.

English

In an effort to make it even easier to become part of Det Norske Studentersamfund and to keep track of all the fantastic things that happen within Chateau Neuf, we’re pleased to announce the release of an App! It’s made as part of Snapporder and all you have to do is download it, then navigate to Chateau Neuf. You’ll see the options to purchase a membership, buy refreshments, and check out the program for the future events.

It’s free and it can save your details so that using it doesn’t take any time at all. Coming up to the next few weeks of non-stop Studiestart parties, it’ll be particularly important that you’re well informed and already a member!

SnappOrder-logo-for-mørk-bakgrunn25