De fleste har nå fått med seg at våren er her og at den med sikre tegn forandrer hovedstaden til noe bedre. Denne lyse, lovende årstiden bringer med seg herlige ting som varme, lengre dager, uteservering, bysykler og lettkledde mennesker strødd rundt i parker, hvor grillukt og hasjrøyk ligger som en bekreftende eim av vår. Men som med alt annet her i verden, finnes det også skyggesider ved våren – pollen, sykdom, russ, mas om sommerkroppen, og for oss studenter: eksamenstid.

Pugging, stress, uoverkommelig pensum og en konstant skyld- og konfliktfølelse over at man aldri får lest nok eller har tid til vennene sine er noe av det som preger studenthverdagen. Heldigvis finnes det råd! Media florerer med tips og triks som skal gjøre livet enklere for stundenten og spare dem for unødvendige sammenbrudd. Vi i Skribentersamfundet vil også gjøre sitt for å lette eksamensbyrden, så her er vårt forslag: Kom til Chateau Neuf! Du har lest nok nå. Hybelen din blir ikke renere. Internett har ikke mer å lære deg, og det går virkelig ikke noe på TV som er verdt å se.

Studentersamfundet har en rekke tilbud som kan bøte på eksamensstresset. Når du er lei av nudler, har Glassbaren en spennende meny med lekre retter som kan nytes i solveggen til studentvennlige priser. Er hodet ditt fylt til randen med unyttig kunnskap fra all nettsurfingen? Kom på quiz på tirsdager og dra nytte av det! Du har kanskje pådratt deg sittesår av for mange timer på lesesalen? Vi har flotte biljardbord i foajeen du kan benytte helt gratis og samtidig få strukket på beina. Vil du være sosial uten å få dårlig samvittighet for å ikke lese? Ta med vennene dine til BokCaféen, hvor dere vil være omgitt av bøker!

Vi sier ikke at du ikke skal studere, men noen ganger er det greit med en pause, og da er Chateau Neuf er det perfekte stedet. For flere tilbud og aktiviteter, sjekk ut programmet vårt, Facebook-siden vår eller spør en aktiv. Vi ønsker våren og alle velkommen!