A little late but better than never – this active has spread his hard work across many different parts of Chateau Neuf. He embodies what can be achieved when you give some of your freetime to DNS and we’re all very grateful for it.

Navn:
Thorstein Sjursen

Studier/jobber med:
Enkeltemnestudent, tar tysk og litt jus.

Hvilken forening tilhører du?
Jeg er med i Kulturutvalget, Tappetårnet, halvveis i Teater Neuf, og har for så vidt betalt kontingenten i Håndbryggerlauget, men er ikke på deres møter så ofte. I tillegg er jeg med i den nyoppstartede foreningen Oslostudentenes Håndverksforening (OH).

Hva har du gjort for DNS denne måneden?
Jeg tok en barvakter for Tappetårnet, og jobber med oppstarten av OH, en forening som skal drive med alt slags håndarbeid på Chateau Neufs verksted. I tilllegg jobber jeg med programmet for neste semesters upop-aftener, og selvfølgelig var jeg frivillig under Dalai Lama-arrangementet.

Hvorfor ble du aktiv i DNS?
Jeg var helt fersk student i Oslo, (nesten) alle vennene mine hadde rømt landet eller dratt til Trondheim, så jeg trengte et sted å henge.

Hva er planen din for å overleve et zoombieangrep?
Det må selvfølgelig være å låse seg inne i et kjøpesenter og sitte på taket og skyte zombier hele dagen lang. Med hermetisert trøndersodd kan jeg overleve i hvert fall i et par måneder.

Er du singel?
Nei.

Hvilken superkraft ville du hatt hvis du bare kan velge en?
Å kunne snakke i iambisk pentameter.

Hvilken forening ville passet best til å styre verden?
Det er selvsagt kulturutvalget. Se bare på Dalai Lama: Han lystrer vårt minste vink.