Det Norske Studentersamfund mottok brev direkte fra nettopp din (!) mor i dag.
Ser ut som om den gamle dama er litt skeptisk til lørdagens festligheter, men vi håper du trosser din mors råd, og tar turen likevel.

KJÆRE BARN – Ja, du, som har luen på inne, og spiser sukker på hverdager! Jeg har forstått det slik at Det Norske Studentersamfund igjen setter kjepper i hjulene for sene kvelder på lesesalen? At de arrangerer en kjempefest i slottet sitt på Majorstuen, og at de er så freidige at de har invitert alle byens studenter? Kan dette stemme? Det er det største vås jeg noensinne har hørt. De har tydeligvis ikke forstått hva som er viktig her i livet. Hvem ved sine fulle fem kunne vel tenke seg å dra på et slikt arrangement? 20 forskjellige barer med 20 ulike konsepter, bortimot 3000 andre mennesker man kan bli kjent med, og liv og røre helt frem til kl. 03:00. Hva med nattesøvnen? Nei, da var det bedre i min tid. Da snerken på kakaoen var lørdagsgodtet, og vi jublet om vi fant en god frekvens på radioen. Har dere tenkt på hva dere utsetter dere selv for? Dere kan faktisk risikere å ha det gøy. Og bli kjent med nye mennesker fra alle de andre studiestedene i Oslo. Og det hele bare for hundredeogfemti kroner. Nei fysj, sier nå jeg. Studietiden dreier seg om lesing og kompetansemål. Ta en mors råd og bli hjemme. Med vennligste hilsen Dere alles kjære mor.

Ikke gjør som mora di sier, og bli med på Alle Festers Mor, også på Facebook!

Hvert år må vi avvise noen fordi vi ikke har plass til alle, så det lønner seg å skaffe billett eller møte opp i god tid.

Det blir, som alltid, legendarisk.
Én by – ett studentersamfund!