Studentersanger og drikkeviser er en kjærkommen tradisjon på Studentersamfundet, og i anledning jubileumet i 2013 lages det nå en egen sangbok for DNS som skal bidra til at dette fortsetter også i kommende tider. Den skal inneholde gamle, både kjente og kanskje mindre kjente perler, men det er på tide å få inn nye bidrag som kommende generasjoner av aktive og pamper kan synge med liv og lyst i festlig lag.

Sangbokredaksjonen utlyser derfor herved en sangkonkurranse, som enkelt og greit er som følger:

  • Skriv en sang du synes bør ha en plass i den nye DNS-sangboken.
  • Skriv om hva du vil, som er relatert til studentliv og foreningsliv (med alt det innebærer).
  • Skriv drikkeviser, morsomme viser eller fortellende viser.
  • Skriv på en kjent melodi eller lag en selv. Det trenger ikke være mange vers.
  • Skriv alene eller sammen med foreningen din. Sanger om de forskjellige foreningene på huset er særlig velkommen.

Send bidrag til jubileum-sangbok@studentersamfundet.no
Frist: 15. februar 2013.

Juryen vil bestå av representanter fra sangbokredaksjonen, jubileumsstyret, hovedstyret og en hemmelig gjest, som plukker ut de bidragene som egner seg godt til sangboken. Premien blir en plass i boken, boken, heder, ære og en overraskelse.

Så da er det bare å sette i gang!