Simone, Silje og Ada. Foto: Linn Seime Pettersen

De er alle kvinner, de er alle engasjerte, og de er alle single. En av dem har fritt uttalt at hun gjerne tar imot frierbrev. Tre av medlemmene til DNS´ styre for 2013 ble valgt under høstens Generalforsamling.

De som ble valgt er Silje Christine Andersen som Formand, Ada Moe Fause som Viceformand, og Simone Louise Brassien som Økonomiansvarlig.

De var alle lykkelige og fornøyde etter valget, men en smule skuffet over  mangelen på motkandidater. Heldigvis skortet det ikke på gravende og utfordrende spørsmål fra forsamlingen. Generalforsamlingen valgte tre av medlemmene til det nye Hovedstyret, de resterende medlemmene vil bli valgt av hovedstyret selv.

Silje slår Ada, Simone ler i bakgrunnen

Silje slår Ada, Simone ler i bakgrunnen. Foto: Linn Seime Pettersen