Et undergrunnsfenomen fra Studentersamfundet. Ingen har noen sinne visst hvem de er eller hvor de kommer fra. Det eneste helt klare rundt The Fabulous Polka Boys er at de i kortere eller lengre perioder har virket, og brent for Château Neuf og vil alltid holde en usynlig hånd over dette fantastiske bygget på Majorstuen, reist for alle Oslos studenter. Studentkulturens vugge!

TFPB opptrådte ved flere anledninger, og kan vel betegnes som husband, på Studentersamfundet. De var særlig aktive i perioden 1996 til 1998 med ulik besetning, med kanskje et høydepunkt høsten 97 da monsterhiten; Du, Wenche Foss ble spilt inn på hemmelig sted på huset.

Du Wenche Foss ble laget som en oppreisning og hyllest etter PAVENS noe negative “Dø, Wenche Foss” på DNS´s CD VÅR-97, gitt ut nettopp våren 1997. PAVEN viste en brutalitet i sin ondskap, The Fabulous Polka Boys ikke kunne la stå motsagt.

På Vokal og bass treffer du “KAL SLOWHAND”. På gitar briljerer “M JAZZ”
Trommene, samt diverse spesialeffekter håndteres av “PAUL McPROG”

TFPB vil alltid brenne for Studentersamfundet og et comeback skal man ikke se bort i fra, hvis publikum gjør det til et folkekrav…..

Sjekk dem ut på urørt her: http://www11.nrk.no/urort/user/?id=24925