Det Akademiske Kvarter (Kvarteret) er studentkulturhuset for Bergens 25 000 studenter med det formål å legge til rette for størst mulig bredde av kulturell, sosial eller allmennpolitisk virksomhet. Studenthuset er Universitetet i Bergens viktigste studentvelferdstiltak gjennom flere år.

Studenthuset har en årlig omsetning på omlag 14 millioner kroner. Huset har høy arrangementsfrekvens med om lag 1400 større arrangement pr. år, og er meget godt besøkt. Det er i dag to fast ansatte i administrasjonen, og i underkant av 400 studenter arbeider på dugnad i Det Akademiske Kvarter hvert semester.

KvarterStyret er den demokratisk valgte ledelsen for organisasjonen Det Akademiske Kvarter, og skal bestå av seks styremedlemmer og leder. Disse utgjør den daglige ledelsen for huset, og velges for ett år av gangen. KvarterStyret har det daglige personalansvaret for alle de frivillige på huset, samt for husets nåværende faste medarbeidere.

Kvarteret trenger en allsidig og ressurssterk person til en spennende og utfordrende jobb som administrativ leder i et ungdommelig arbeidsmiljø.

Den administrative lederen vil rapportere til leder av Kvarterstyret og SKIBAS (styret for Studentkulturhuset i Bergen AS som har representanter fra Kvarterstyret, Universitetet i Bergen og Studentsamskipnaden.)

På dagtid vil den administrative lederen ha ansvaret for oppfølging av regnskapsansvarlig, kjøkkensjef og sivilarbeidere.

I tillegg til dette vil den administrative lederen få ansvaret for å bygge opp og følge opp HMS-rutinene for Det Akademiske Kvarter.

Den administrative lederen vil dermed ha en sentral rolle i kompetanseoverføringen på huset. Utover HMS – rutinene vil videreføring av kunnskap ved bruk av administrative dataverktøy og -systemer stå sentralt.

Kvarteret er i disse dager inne i en omfattende prosess som vil ende opp i en utbygging og oppgradering av bygningsmassen. Den administrative lederen vil få en sentral rolle med å sørge for kontinuitet i denne prosessen.

Den administrative lederen vil få hovedansvaret for å følge opp driftsavtalen med Universitetet i Bergen. I tillegg vil oppfølging av leverandøravtalene stå sentralt.

Den administrative lederen vil ha som oppgave å støtte styret i det daglige, herunder økonomistyring.

I tillegg til oppgavene nevnt ovenfor vil det komme nye oppgaver og utfordringer underveis. Blant mulige oppgaver i framtiden vil man jobbe for at den administrative lederen kan støtte Kvarterstyret i arbeidet opp mot sponsorer og samarbeidspartnere.

Kvalifikasjoner:
• Minst 3 års høgskole- eller universitetsutdanning innen relevante fagområde.
• Relevant arbeidserfaring
• God økonomisk forståelse
• Bred faglig og administrativ erfaring kan kompensere for manglende formell bakgrunn.
• Gode samarbeidsevner er en forutsetning.
• Evne til å jobbe rydding og strukturert.
• Gode datakunnskaper.
• Godt humør.

Arbeidstid vil som hovedregel være fra 08.00 til 16.00.

Lønn fra 300 000 til 330 000, for særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Dersom du ønsker å vite mer om stillingen kan du ta kontakt med Ivar Strand, tlf: 99298508 eller leder@kvarteret.no. Se www.kvarteret.no for ytterligere informasjon.

Søknad med CV og attester sendes til leder av Kvarterstyret, Ivar Strand, innen 1. juni 2005.

Adresse:
Det Akademiske Kvarter
v/leder Ivar Strand
Olav Kyrres gate 49-53
5015 Bergen

Relevante linker

Kvarterets Hjemmesider