Lørdag 30.april åpner Chateau Neuf dørene nok en gang til Oslos desidert største og mest legendariske studentarrangement, Alle Festers Mor (AFM). Alle Festers Mor er Oslos viktigste studentfest og utspiller seg i tre etasjer på Studentersamfundet Chateau Neuf. Storhusfesten går av stabelen for åttende gang i år, og har helt fra første gang den ble arrangert vært utsolgt, noe som innebærer 3000 studenter samlet under ett tak i Oslostudentenes eget hus.

Her møter de 30 barer, elleville mennesker, uteservering og et utall av konsepter, scener, djs, artister og overraskelser.

Alle Festers Mor betyr også knivskarp konkurranse mellom byens studenforeninger om å ha den beste baren, profilere seg best og mest og selvfølgelig også å kunne stikke av med trofeet Årets Bar 2005!
I år er det natt til første mai som er den magiske datoen og i beste fjortis-mimre-tradisjon er årets tema ganske enkelt Oslos største hjemme-alene fest. Vi har alle vært der, desperat søkende etter et sted å kunne utagere natt til første mai. Derfor, som den seriøse studentinstitusjonen vi er, stiller vi vår felles høyborg Chateau Neuf til fri avbenyttelse og nytelse denne natten…

Alle Festers Mor er av studenter, for studenter, så alle med et snev av respekt for sin egen studietid vet at dette er obligatorisk moro. Fravær vil bli ført, og det er de 3000 første, mest plikoppfyllende og pertentlige studentene som får plass.

Vi ønsker derfor velkommen til Alle Festers Mor 2005, Oslos største hjemme-alene fest.