Alle Festers Mor er Oslos største studentfest og utspiller seg i tre etasjer på Studentersamfundet Chateau Neuf. Storhusfesten går av stabelen for åttende gang i år, og har helt fra første gang den ble arrangert vært utsolgt, noe som tilsvarer rundt 3000 studenter samlet under ett tak i Oslostudentenes eget hus.

Festen er et samarbeidsprosjekt mellom alle Oslos studentforeninger. Studentforeningene står for sine egne kreative barkonsepter, noe som pleier å resultere i mange idéer. Tequila-servering i heisen, porno-bar med filmvisning, Politihøyskolestudentenes egen ”Gjorde’ru-det-bar”, sykepleierstudenter i sykepleieruniformer, ølympiade, standup, konserter, DJs med mye, mye mer er vanlige innslag på denne festen. Clubstyret står for koordinering av PR, vakthold og billettsalg.

Alle Festers Mor arrangeres i år 19. mars, men planleggingen begynner allerede nå. Har du lyst til å være med og arrangere Alle Festers Mor? Vi trenger hjelp til både store og små oppgaver. Ta kontakt med Clubstyret på
clubstyret@studentersamfundet.no.